Annons
Annons
Annons
Annons
© Pricer
Elektronikproduktion |

Pricer utser ny tillförordnad vd

Tillverkaren av digitala etiketter meddelade under förra veckan att Helena Holmgren lämnar vd-posten. Nu har bolaget utsett Magnus Larsson till ny tillförordnad vd.

Magnus Larsson är Vice President Customer Operations på Pricer sedan 2019 och efterträder Magnus Midgard, tillförordnad vd och som i sin tur efterträdde Helena Holmgren.

Hela styrelsen och jag känner oss oerhört nöjda och trygga med att Magnus Larsson tar över rollen som tillförordnad vd. Magnus har varit på Pricer i tre år och har under den tiden framgångsrikt tagit fram och utvecklat Pricers tjänsteerbjudande och organisation för att serva våra kunder på alla marknader på samma höga nivå, säger Knut Faremo, arbetande styrelseordförande för Pricer, i pressmeddelandet.

Jag är glad och stolt över att få ta över som tillförordnad vd för Pricer. Handeln världen över befinner sig i en spännande utveckling mot allt mer automation och digitalisering, och där spelar Pricers lösning en avgörande roll, både för butikseffektivisering och ökad försäljning, men även genom att skapa en bättre köpupplevelse, säger Magnus Larsson, tillförordnad vd för Pricer, i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2