Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Note
Elektronikproduktion |

Note ökar samarbete med ”stor industrikund”

Ett år efter att Notes fabrik i Torsby tagit en ny större affär med ett ”väletablerat internationellt industriföretag” har samarbetet ”utvecklats över förväntan” till en ökad försäljningsnivå.

Affären förväntades enligt ett pressmeddelande från kontraktstillverkaren leda till en tillväxt om cirka 50 miljoner kronor. Ordersituationen indikerar nu en försäljningsnivå under 2022 om i storleksordning 130 miljoner kronor.

Note växer framgångsrikt med nya kunder och genom utökade samarbeten i vår starka kundbas. Vår pågående expansion i Torsby är ett tydligt exempel på det. Vi ligger väl positionerade för att tillvarata de affärsmöjligheter som förstärks av att europeiska kunder i allt högre utsträckning efterfrågar tillverkning närmare sin kärnverksamhet, säger Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef för Note, i pressmeddelandet.

Torsby-fabriken uppges under fjärde kvartalet i fjol ha haft en organisk tillväxt på 74 procent och orderstocken fortsätter sägs öka i snabb takt.

Fabriken har nyligen byggts ut med cirka 50 procent. Maskininvesteringarna i Torsby-verksamheten uppgår under de senaste åren till cirka 70 miljoner.


Annons
Visa fler nyheter
2023-09-14 18:08 V21.0.48-1
Annons
Annons