Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Exeger (montage)
Komponenter |

Exeger expanderar till Asien – hämtar kraft från OSM Group

Kista-bolaget Exeger breder ut sig geografiskt till Asien och anställer Chief Product Integration Officer.

Uppdaterad; 2022-02-21 12:34

Expansionen sker i form av ett dotterbolag baserat i Hong Kong med uppdraget att distribuera och sprida kännedom om solcellsmaterialet powerfoyle hos tillverkningsbolag. Det framgår av ett pressmeddelande.

Till sitt förfogande har solcellstillverkaren Oscar Hemberg på plats som Chief Product Integration Officer, närmast från OSM Group där han tillbringat två år.

Han kommer att arbeta nära våra partners och ODM:er för att stödja och vägleda integrationen av vår teknologi. Jag välkomnar Oscar till teamet och ser fram emot att se honom spela en central roll i integrationen av Powerfoyle i kommande produkter, säger Giovanni Fili, vd på Exeger, i pressmeddelandet.

Oscar berättar att powerfoyle är bekant sedan tidigare. Han har i tre år arbetat med Exeger och att integrera materialet i produkter hos Flexworks och OSM.

När möjligheten dök upp att hjälpa till att utveckla deras ODM-strategi och asiatiska verksamhet kunde jag helt enkelt inte motstå. Att vara nära våra utvecklings- och tillverkningspartners i regionen kommer att vara nyckeln för omfamnandet av teknologin och ännu viktigare i utmanande tider som de vi befinner oss i, kommenterar Oscar i pressmeddelandet.

Arbetet med etableringen uppges pågå under första halvan av 2022, vilket även inkluderar rekrytering av personal. 

Exeger skriver i ett mejlsvar till Evertiq att bolaget "initialt letar ingenjörer inom mekanik, elektronik och mjukvara med erfarenhet från produktutveckling och tillverkning."

 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1