Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hexatronic
Elektronikproduktion |

Hexatronic får fortsatt förtroende i Storbritannien

Dotterbolaget Hexatronic UK förnyar leverantörsavtal i miljardklassen med CityFibre, en brittisk leverantör av fiberbaserad infrastruktur.

Det förnyade leverantöravtalet är en fortsättning av ett tidigare avtal från i februari 2019, som omfattade leverans av liknande lösningar till CityFibres utbyggnad till en miljon hem. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet uppskattas till 100 miljoner brittiska pund, drygt 1,2 miljarder kronor, för de kommande tre åren med möjlighet för CityFibre att förlänga kontraktet ytterligare två år.

Produkterna kommer att användas till CityFibres fortsatta utbyggnad av fullt ut fiberbaserad infrastruktur till upp till åtta miljoner hem, 800’000 företag, 400’000 platser inom den offentliga sektorn och 250’000 accesspunkter för 5G till slutet av 2025.

Vi är mycket glada över det fortsatta förtroendet som CityFibres största leverantör av passiva fiberlösningar, åt en så dynamisk och viktig aktör på den expansiva marknaden i Storbritannien. Vi har under många år haft ett nära samarbete med CityFibre som strategisk partner och även innan dess som partner för utveckling av lösningar som effektiviserar deras fiberutbyggnand. Det fortsatta partnerskapet med CityFibre stärker vår position på den snabbt växande marknaden i Storbritannien, säger Henrik Larsson Lyon, vd för Hexatronic Group, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons