Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Elmatica
Mönsterkort |

Didrik Bech släpper rodret på Elmatica

NCAB Group meddelar att Didrik Bech kliver ner från vd-posten på Elmatica, som förvärvades av mönsterkortsleverantören i oktober 2021

Didrik Bech har varit verksam som vd för Elmatica sedan 2011 och har varit på en resa som har tagit bolaget till en global aktör, skriver man i ett pressmeddelande.

I samband med att integreringen av Elmatica i NCAB-koncernen närmar sig sitt slut, kliver Didrik ned från posten som vd.

– Det har varit ett privilegium, och jag kommer för evigt att vara tacksam för den ära som mina kollegor tilldelat mig – att vara deras representant i mer än tio år. Jag är fylld av tacksamhet och respekt för alla stunder och diskussioner jag har haft nöjet att vara involverad i, av mina kollegor och partners i branschen. Tillsammans har vi skapat lösningar, stunder av skratt och glädje och hittat livslånga vänskaper, skriver Bech i pressreleasen.

– Vi tackar Didrik för sitt oöverträffade bidrag under de senaste tio åren, vilket NCAB kommer att fortsätta bygga och utveckla. Jag är imponerad av Didriks ledarskap och strategiska utveckling av Elmatica tillsammans med dess Officer Group, säger NCAB Groups vd, Peter Kruk, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-1
Annons
Annons