Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductor
Komponenter |

Sivers Semiconductors 5G-avtal med high tech-kund pausas

Det svenska halvledarbolaget meddelar att ett avtal från i augusti 2020 med en kund listat på New York-börsen rörande 5G-millimetervågslösning pausas tills vidare.

Kunden har beslutat att avsluta det pågående utvecklingsprojektet och har pausat hela projektet tills vidare på grund av generella förseningar och för att man missar sin kunds marknadsfönster. Det beskedet mottog Sivers Semiconductors i går, lyder ett pressmeddelande. 

Värdet på avtalet uppskattades vid den tiden till cirka 480 miljoner för de första tre årens kommersiella utrullning och baserades på ej bindande prognostiserade volymer från kunden, fortsätter bolaget. 

Just nu råder mycket utmanande tider med en pågående pandemi liksom en pågående invasion i Europa, vilket har haft en påverkan på vår övergripande affär och detta projektet var ett viktigt projekt för Sivers. Med det sagt, även om detta projekt var viktigt, så är det endast en av 44 design wins inom 5G som Sivers Wireless erhållit, säger Anders Storm, vd och koncernchef för Sivers Semiconductors, i pressmeddelandet. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1