Annons
Annons
Annons
Annons
© Note
Elektronikproduktion |

Note behöver bli ännu större i Torsby

Efter ett händelserikt och expansivt fjolår – där kontraktstillverkaren utökade sin fabrik i Torsby med 2’000 kvadratmeter – befinner sig Note nu i diskussion med kommunen om ytterligare expandering.

Vi har påbörjat diskussion med Torsby kommun om ytterligare en fabrik i anslutning till den vi har i dag, Karin Nichols, vd på kontraktstillverkarens fabrik i Torsby, till SVT Nyheter i ett inslag från i går, den 27 februari.

Bolaget har ett händelserikt år bakom sig. Produktionen av Charge Amps laddningsstationer utökades från Norrtälje till att även tillverkas i Torsby. Serieleveranser inleddes till Mölnlycke. Kapaciteten utökades sedan vid fabriken i Värmland. Och så sent som i mitten på februari i år meddelade man att samarbetet med en ”stor industrikund” utökas.

Vi har byggt ut under 2021 med 2’000 kvadrat, men det räcker inte. Ju större efterfrågan från våra kunder, ju mer produktionsyta behöver vi, säger Nichols i inslaget.

På frågan om behovet av arbetskraft är det brett och täcker in monteringspersonal, maskinförare, samt inköp, sälj och planering, fortsätter Nichols till SVT.

Evertiq kontaktade Karin Nichols per mejl rörande vad som lett till det ytterligare expansionsbehovet i Torsby. Nichols kommenterar i ett svar att Note i Torsby under senare år har vunnit nya order både hos befintliga och nya kunder, att efterfrågan är stor inom samtliga fabriker inom Note och att man förbereder ytterligare expansion hos flera av bolagets siter.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2