Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Lindholmen Science Park
Teknik |

Polestar ny partner till MobilityXlab

Polestar, som tillverkar eldrivna prestandabilar, presenteras som ny partner till MobilityXlab.

Partnerskapet ska ge Polestar omedelbar tillgång till innovationshubbens samarbetsplattform, öppen för startups som arbetar med innovationer inom området.

Polestar kombinerar en omfattande fordonsexpertis med banbrytande teknologi, i en agil entreprenöriell kultur med ett tydligt fokus på hållbarhet. De blir därför en perfekt matchning för MobilityXlab och våra partners. Polestars marknadsposition gör att vårt erbjudande till startups blir ännu mer attraktivt, vilket är en vinst för alla involverade, säger Katarina Brud, Director MobilityXlab, i ett pressmeddelande.

Att bli partner till MobilityXlab passar väl in i Polestars strategi för snabb tillväxt och ger oss ett större inflytande i industrin för att accelerera teknisk innovation. Vi letar ständigt efter nya startupbolag som kan addera värde i vår verksamhet och som vill förbättra samhället tillsammans med oss, vilket i slutändan gynnar våra kunder. MobilityXlab är en perfekt plattform för detta. Vi förväntar oss också bra samarbeten mellan oss partnerbolag, kommenterar Nils Mösko, Global Head of Strategy and Business Development hos Polestar, i pressmeddelandet.


Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-2