Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 03 april 2003

Anoto i avtal med systemleverantör

Anoto och en ledande systemleverantör har slutit ett licensavtal för att utveckla nya typer av tjÀnster baserade pÄ Anoto funktionalitet.
"Vi har uttalat att ett av mÄlen för första kvartalet var att etablera kommersiellt samarbete, av samma dignitet som Hitachi, med en ledande systemleverantör. Detta Àr nu uppfyllt. Företaget Àr vÀrldsledande inom ett flertal industri- och IT-segment. Deras globala nÀrvaro gör att samarbetet Àr mycket vÀrdefullt för Anoto. PÄ begÀran av vÄr partner Àr namnet av sekretess- och konkurrensskÀl konfidentiellt tillsvidare," sÀger Christer FÄhraeus, VD för Anoto.

Det nya systemet kommer att baseras pÄ infrastrukturen EPLS * i kombination med, en av samarbetspartnern, egenutvecklad mjuk- och hÄrdvara. IntÀktsströmmar för Anoto kommer att bestÄ av royaltyintÀkter baserade pÄ transaktioner, licensintÀkter för EPLS försÀljning, royaltyintÀkter för pennor samt NRE (Non Refundable Engineering). Det totala vÀrdet av detta avtal Àr Ànnu för tidigt att kommunicera. Med Anoto funktionalitet kan man skicka allt man skriver eller ritar direkt frÄn pappret till en PC eller via en mobiltelefon till vilken PC, mobiltelefon eller databank som helst i vÀrlden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2