Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Cre8tek
Elektronikproduktion |

Cre8tek får förtroende att tillverka fartkameravarnare

Saphe har lanserat fartkameravarnare sedan snart tio år tillbaka. Nu har den danska elektroniktillverkaren Cre8tek fått förtroendet att utveckla och tillverka nya produkter för bolaget.

Produkterna som Cre8tek kommer att utveckla och tillverka är de senaste tillskotten Saphe Drive Pro och Saphe Drive Mini.

Saphes grundare och vd, Freddy Sørensen, berättar i ett pressmeddelande om valet av Cre8tek för utveckling och tillverkning. 

Cre8tek har varit väldigt bra att ha att göra med i designfasen, att få trafiklarmen att fungera för användaren och hur vi optimerar dem för monteringen i produktion. Våra designers fungerar som arkitekter till ett hus, varefter Cre8tek konstruerar huset efter ritningarna. Det kräver mycket noggrannhet för att kvaliteten ska uppnås, säger Freddy.

Cre8teks vd, Poul Dørup Olesen, ser fram emot att ta samarbetet vidare. 

Vi har ett bra samarbete med Saphe, och vi är stolta över att vi tillsammans med Saphe skapa IoT-produkter som kan gynna många. Vi ser Saphe som en långsiktig partner. Deras innovativa tillvägagångssätt – kombinerat med vår gedigna erfarenhet av utveckling och produktion av pålitliga elektronikprodukter – är en bra grund för oss att vidareutveckla samarbetet kring framtida produkter, säger Poul Dørup Olesen i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-1