Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart High Tech
Elektronikproduktion |

Smart High Tech anställer innovationschef

Smart High Tech rekryterar Kari Hjelt, ledare för EU Graphene Flagship-projektet Innovation Workpackage, till en konsulterande roll som Chief Innovation Management Officer på nanoteknikföretaget.

Kari Hjelt har sedan tidigare haft flera ledande befattningar, bland annat som innovationschef för Nokia Research Center och har drivit eget high-tech-bolag, lyder ett pressmeddelande.

EU Graphene Flagship project är ett tioårigt grafenfokuserat projekt med en total omsättning av en miljard euro, finansierat av EU och dess medlemsländer.

Vi är mycket glada för att kunna knyta Kari Hjelt till företaget. Med hans nätverk och kompetens är vi övertygade om att bolaget kraftigt förstärks och går i rätt riktning för att byggas upp som ett världsledande innovationsföretag inom grafenkylning, säger Thien Laubeck, vd för Smart High Tech, i pressmeddelandet.

På Smart High Tech kommer Kari att ta rollen Chief Innovation Management Officer och strategisk rådgivare. Han förblir heltidsanställd på Chalmers industriteknik och kommer att verka på Smart High Tech som konsult.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2