Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ICAPE
Mönsterkort |

ICAPE: Nedstängning i Shenzhen kan leda till förseningar

En ökning av covid-relaterade smittofall i Shenzhen, Kina har gjort att den lokala regeringen har beslutat att införa restriktioner i området mellan 14 och 20 mars. Mönsterkortsleverantören ICAPE har förmedlat en uppdatering om potentiella följder.

ICAPE skriver i uppdateringen att produktion av mönsterkort och material kan, till följd av nedstängningar i Shenzhen, leda till förseningar på upp till en vecka eller längre – beroende på hur situationen utvecklas.

"Kina har stängt Shenzhen under åtminstone en veckas tid för att förhindra ytterligare positiva smittofall av covid-19. All kollektivtrafik och affärsverksamhet har stängt, inkluderat våra produktionsanläggningar i staden. Ett antal av våra kunders försörjningskedjor kommer, tyvärr, att påverkas," skriver bolaget i uppdateringen.

Ett tidigare meddelande från det så kallade Prevention and Control Command Office lyder att man som anställd inom annat än samhällskritiska funktioner behöver arbeta hemifrån, eller avbryta produktion och operativ verksamhet.

Elva av bolagets produktionsnätverk på 80 fabriker har påverkats av restriktionerna. 

Våra avdelningar för sourcing, inköp och logistik håller konstant ett öga på situationen från vårt huvudkontor i Kina för att förutse situationen och erbjuda bästa möjliga lösning för våra kunder, fortsätter bolaget. 

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2