Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Connectivity
Teknik |

Sigma bildar dotterbolag inom medtech – ”behovet ökar”

Sju år efter att Sigma Connectivity skapade affärsenheten MedTech bildar man nu dotterbolaget Sigma Connectivity MedTech.

Behovet av produkter och tjänster som ska användas både inom vården och i hemmet ökar. Sigma Connectivity MedTech-teamet erbjuder något som efterfrågas inom branschen – tvärfunktionell kompetens med slutanvändaren i fokus. Vi har utökat och definierat vårt erbjudande och ser fram emot att fortsätta denna resa med våra befintliga och nya partners, säger Bethlehem Araya, vd för Sigma Connectivity MedTech, i ett pressmeddelande.

Sigma Connectivity har ett team med experter som samarbetar med MedTech-företag globalt. Teamet på cirka 70 seniora experter består av mekanik, elektronik, optoelektronik, audio och antenningenjörer, samt projektledare och experter inom regelsäkring och kvalitetssäkring.

Etableringen av Sigma Connectivity MedTech AB innebär att vi ökar våra investeringar och positionera oss tydligare på marknaden. Vi är övertygade om att det kommer att attrahera fler erfarna ingenjörer med drömmen om att vara del av ett innovativt MedTech team, säger Ola Möllerström, vice vd för Sigma Connectivity Group, i pressmeddelandet.

Affärsenheten MedTech bildades 2015, samma tid som ett projekt påbörjades för ett digitalt stetoskop vid namn coala life.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-2