Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SMT House Group
Elektronikproduktion |

SMT House Group har en ny ägare

Svenska SMT House och SMT Renting har fått en ny ägare och blir en del av det schweiziska investeringsbolaget CAT Growth AG.

Ole Thers, vd för SMT House Group & SMT Renting, säger i ett pressmeddelande att med CAT Growth ombord får bolaget en starkare grund att kunna utnyttja sin affärspotential och fortsätta expansionen av den tillväxtresa bolaget inlett.

– Med fokus på att accelerera och investera i den strategi som SMT Renting redan har får vi en plattform och kapitalstyrka som är i en helt annan växel. Vi är mycket glada och glada över att ha CAT Growth ombord. Nu ser vi fram emot att ta SMT Renting till nästa nivå, säger Ole Thers.

CAT Growth är ett ungt investeringsbolaget som startade 2017. Martin Ziehbrunner, vd för bolaget drar paralleller mellan SMT House Groups affärsmodell och billeasing – där användningen av produkten är viktigare än ägandet av den.

– SMT Renting har tydligt visat sin position på marknaden under många år med sitt flexibla finansieringskoncept skräddarsytt för elektroniktillverkare. SMT Renting erbjuder ett unikt koncept inklusive finansiering, service och tekniska fördelar som är ojämförliga med andra erbjudanden som finns tillgängliga på dagens marknad för elektroniktillverkare, både OEM- och EMS-företag, säger Martin Ziehbrunner.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1