Annons
Annons
Annons
Annons
© Polarium
Elektronikproduktion |

Polarium investerar i nytt huvudkontor

Den svenska leverantören av energilagringslösningar förbereder sig för fortsatt tillväxt och investerar i ett nytt huvudkontor i Life City, Hagastaden, och med det tiodubblar bolaget sin labbkapacitet med en flytt till Tomteboda.

Under 2022 kommer Polarium flytta sin labbkapacitet till nya lokaler i Tomteboda och sitt huvudkontor till Atrium Ljungbergs Life City i Hagastaden – inom gångavstånd från labbet i Tomteboda. Med denna satsning säger Polarium att man kommer mer än fördubbla sin kontorsyta till över 4,000 kvadratmeter och tiodubbla labbkapaciteten. Det hela kommer att landa i att bolaget kommer att etablera ett ”New Product Introduction Lab” och ett ”High Voltage Lab” för testning utveckling av energioptimeringssystem.

– Vi är mycket glada över vårt nya hem i Life City och våra nya labblokaler i Tomteboda. Utökad labbkapacitet och ett större, mer centralt beläget huvudkontor är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta växa i snabb takt, att attrahera the best of the best att arbeta komma och arbeta med oss och för att fortsätta utveckla marknadsledande produkter och lösningar, säger Stefan Jansson, grundare och vd för Polarium i ett pressmeddelande.

Flytten påbörjas under Q3 2022, med ambitionen att ha de nya labben igång under hösten. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1