Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

JonDeTech ingår avtal med taiwanesisk komponenttillverkare

Den svenska IR-sensorutvecklaren har sedan en tid fört dialog med en taiwanesisk komponenttillverkare för att utveckla en anpassad sensor för ett konsumentprojekt.

JonDeTech berättar i ett pressmeddelande att sensorn kommer, tillsammans med algoritmer för kontaktlös temperaturmätning och närvarodetektion, att ingå i en konsumentprodukt – utan att specificera vilken typ.

Inledningsvis har JonDeTech mottagit en order på ett tjänsteprojekt som kommer att levereras under andra kvartalet 2022.

Projektet innebär att JonDeTech levererar ingenjörstjänster för att hjälpa den icke namngivna komponenttillverkaren att utveckla applikationsmjukvara, optimera sin produktion samt öka precisionen i slutprodukten.

JonDeTech menar att avtalet är strategiskt viktigt då det skapar bättre förutsättningar för att delta i det fortsatta utvecklingsarbetet av en anpassad sensor.

– Det här avtalet bekräftar att vår kunskap inom sensormjukvara och algoritmer efterfrågas av globala aktörer. Även om avtalet inte är betydande utifrån ett kortsiktigt ekonomiskt perspektiv bevisar avtalet att vår breddning av verksamheten med mjukvarulösningar och externa sensors som kommunicerades i februari 2022 redan kommersialiseras, säger Dean Tosic, vd JonDeTech i pressmeddelandet.


Visa fler nyheter
2024-03-04 15:24 V22.3.49-2