Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Invisio
Elektronikproduktion |

Invisio presenterar två storordrar på kort tid

Kommunikationsutrustningsbolaget Invisio erhåller ytterligare beställningar från UK MoD värda 118 miljoner kronor, samt order från en försvarsmakt i ett europeiskt land värd 91 miljoner kronor.

Beställningarna från UK MoD, brittiska försvars­ministeriet, avser kommunikationssystem för användning i bepansrade stridsfordon och för användare i fält. Det framgår av ett pressmeddelande.

Beställningen kommer via en brittisk partner,Marlborough Communications Ltd, och leveranser kommer att starta under tredje kvartalet 2022.

Ordern stärker vår marknadsposition ytterligare och öppnar även för möjligheten till uppföljningsorder, säger Lars Højgård Hansen, vd för Invision, i pressmeddelandet.

Ordern till en europeisk försvarsmakt uppges vara den första inom ett femåriga ramavtal från i januari 2022. Det femåriga ramavtalet har ett beräknat totalvärde på cirka 275 miljoner.

Kontraktet är med system­integratören av slutkundens fordonsmoderniseringsprogram och avser headsetet Racal Acoustics RA4000 Magna. Leveranser kommer ske när kunden erhåller beställda fordon och de kommer att pågå fram till 2026.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-2