Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Memphis Electronic
Komponenter |

Memphis Electronic utser nordisk säljtopp

Minnesdistributören Memphis Electronic presentarar Lars Hansen till regional försäljningschef för Sverige, Norge, Danmark och Baltikum.

Lars Hansen har enligt ett pressmeddelande tidigare arbetat för NXP Semiconductors och Microchip Technology, och kommer i sitt uppdrag att stötta befintliga kunder och etablera nya på embedded- och industrial-marknaderna.

Samtidigt som de nordiska länderna traditionellt sett är kända inom telekomindustrin har regionen byggt upp en stark tillverkningsindustri och en betydande startup-sfär inriktad på industri- och embedded-marknaderna. Jag ser fram emot att hjälpa tillverkare i regionen med minneslösningar anpassade efter deras behov, säger Lars Hansen i pressmeddelandet.

Marco Mezger, COO på Memphis Electronic, kommenterar.

Minneskomponenter har blivit något av en vardagsvara, men det är allt mer komplext att designa inbäddade lösningar i takt med att fler parametrar har tillkommit. Vi kan hjälpa tillverkarna att hitta rätt komponent som täcker in en produkts hela livscykel. Därför känns det riktigt bra att ha med Lars Hansen med ombord, säger Mezger i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-1