Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Veoneer
Elektronikproduktion |

SSW Partners genomför förvärvet av Veoneer

Veoneer meddelar att SSW Partners, ett investmentbolag baserat i New York, har genomfört det tidigare annonserade förvärvet av Veoneer, Inc.

SSW Partners säljer Veoneers verksamhet i Arriver vidare till Qualcomm Incorporated medan Veoneers verksamhet som Tier-1- leverantör och integratör behålls. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Vårt nya samarbetsavtal betonar betydelsen av vårt partnerskap med Veoneer och gör det möjligt för båda företagen att fortsätta stödja vårt gemensamma arbete genom att lägga till de senaste framstegen inom förarassistansteknologier till plattformen Snapdragon Ride. Samarbetet ger också utrymme för fortsatt leverans av högkvalitativa erbjudanden och support till existerande kunder och öppnar upp nya möjligheter för Qualcomm Technologies och Veoneer att växa sina respektive verksamheter, säger Nakul Duggal, Senior Vice President & General Manager, Automotive, Qualcomm Technologies, Inc, i ett separat pressmeddelande.

Förvärvet genomfört för 37,00 dollar per aktie, kontant, vilket motsvarar ett totalt värde för Veoneer på omkring 4,6 miljarder dollar. Det framgår av ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-1