Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Invisio
Elektronikproduktion |

Brittiska försvarsministeriet förnyar avtal med Invisio

Invisio och dess partner Marlborough Communications har tilldelats ett treårigt In-Service Support-kontrakt, med en option på ytterligare två år för att leverera kommunikationssystem med hörselskydd till det brittiska försvarsministeriet.

Det nya kontraktet föregås av ett femårigt avtal som tillkännagavs 2017 och som löpte ut i mars 2022, lyder ett pressmeddelande.

Det nya avtalet uppges avse produkter och lösningar baserade på Invisios nya AI- och mjukvaru­baserade teknologiplattform och är en del av slutkundens pågående moderniseringsprogram av system som möjliggör effektiv kommunikation och hörselskydd.

En initial order på 16 miljoner har erhållits. Ytterligare order förväntas, dels för att uppgradera tidigare införskaffad utrustning, dels för att införskaffa nya Invisio-produkter.

Vi bedömer att vi kommer erhålla beställningar i ungefär samma utsträckning som under det tidigare kontraktet, men som vanligt finns det inga garantier vad gäller volymer,” säger Lars Højgård Hansen, vd för Invisio, i pressmeddelandet.

Det tidigare kontraktet gav upphov till cirka 180 miljoner kronor i orderingång under avtalsperioden.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons