Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smoltek
Komponenter |

Håkan Persson tar över vd-rollen även för Smoltek Semi

Smoltek Nanotech meddelar att bolagets vd Håkan Persson även tar över som vd för koncernbolaget Smoltek Semi från och med den 1 maj.

Håkan kliver in i rollen efter att Smoltek Semis nuvarande vd Ola Tiverman valt att lämna för nya utmaningar. Samtidigt kommer de funktioner som ingår i Ola Tivermans nuvarande roll delvis att omfördelas som en del av en pågående förstärkningen av Smoltek Semis organisation.

Genom att låta Smolteks vd Håkan Persson ta över vd-rollen för koncernbolaget Smoltek Semi siktar man på att uppnå en mer koncentrerad beslutsväg. Detta under en fas där utvecklingen av Smoltek Semi – med fokus på att färdigställa en robust massproduktionsprocess och ta bolagets ultratunna CNF-MIM-kondensatorer till marknaden – bedöms vara av stor betydelse för hela koncernen. 

– Jag vill tacka Ola Tiverman för ett förtjänstfullt arbete som har bidragit till att vi nu har en tydlig väg framåt för Smoltek Semi. Detta innebär fortsatt fokus på att industrialisera och kommersialisera våra ultratunna CNF-MIM-kondensatorer, samtidigt som vi bygger ut Smoltek Semi-teamet kraftigt med ett antal nya roller för att klara av detta på bästa möjliga sätt. Jag ser fram emot att personligen leda denna fas i Smoltek Semis utveckling, och framtiden får utvisa om min nya kombinerade vd-roll blir permanent eller om vi väljer att utse en ny vd för Smoltek Semi längre fram, säger Smolteks vd Håkan Persson i ett pressmeddelande.

Ola kommer att arbeta vidare i bolaget under sin uppsägningstid.  


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-1
Annons
Annons