Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Handheld
Elektronikproduktion |

Handheld levererar rekordorder till paketleveransföretag

Tillverkare av stryktåliga mobila datorer meddelar att man slutfört en rekordstor order till en global leverantör inom logistiklösningar.

– Vi har sett fram emot att få uppfylla den här första enorma ordern,  säger Jim Rimay, vd  på Handheld US, i ett pressmeddelande och fortsätter. Deras beslut att fortsätta samarbetet med Handheld genom en rekordstor order av den här lösningen är ett bevis på den förbättrade produktivitet och den effektivitet som SP500X innebär

Rekordordern gäller Handhelds nyligen lanserade SP500X ScanPrinter, en kroppsburen lösning för skanning, sortering och märkning av paket. SP500X ScanPrinter ersätter en tidigare lösning som Handheld har levererat till kunden sedan 2012.

– Det är en verklig bedrift i dessa utmanande tider att bygga och leverera en så här betydande lösning till en kund av den här kalibern. Vi är stolta över att än en gång ha blivit utvalda som leverantörer av verksamhetskritiska produkter till en global ledare, säger Thomas Löfblad, vd för Handheld Group.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-1