Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy shironosov dreamstime.com
Komponenter |

Ny inköpsorder landar hos Next Biometrics

Next Biometrics meddelar att man fått ytterligare en Design-win och inköpsorder från sin affärspartner Televic i Belgien.

Detta är den andra Televic-produkten som använder Nexts flaggskeppsprodukt FAP20.

Det norska bolaget säger att den initiala inköpsordern är liten, men att designvinsten visar resultatet av bolagets samarbete med Televic. Televic började utveckla produkten för nio månader sedan, och den är nu redo att lanseras på utvalda europeiska marknader. Produkten kommer att möjliggöra avancerad säker passerkontroll för industriföretag. Produktvolymerna beräknas vara låga i början med den första produktlanseringen i Belgien – men Televic har ambitionen att lansera den nya lösningen på ytterligare europeiska länder under året.

– Vi har lagt till ytterligare en designvinst till vår utökade och växande kundlista. Samtidigt är vi glada över att stärka vårt samarbete med Televic. Vår partner har utvecklat lovande högsäkerhetsprodukter för den industriella passerkontrollmarknaden. Vi är glada över att ännu en intressant biometrisk produkt inkluderar NEXT-sensorer, säger Ulf Ritsvall, SVP försäljning och marknadsföring för NEXT Biometrics i ett pressmeddelande.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-2