Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Tendo
Elektronikproduktion |

Tendo fördjupar samarbetet med Sigma Lundinova

Den svenska utvecklaren av medicintekniska robotiserade hjälpmedel meddelar att man fördjupar samarbetet med Sigma Lundinova. Lundinova ska hjälpa Tendo med att färdigställa elektronikdesignen och fortsätta stötta arbetet kring motorstyrningen, inför kommande lansering av Tendo OneGrip.

– Vi har varit väldigt nöjda med vårt tidigare samarbete med Lundinova och har ett stort förtroende för deras kompetens, därför känns det självklart att fördjupa samarbetet när vi nu tar ytterligare steg närmare mot att lansera Tendo OneGrip, säger Sofie Woge, vd på Tendo i ett pressmeddelande.

Under tidigare samarbete har Lundinova hjälpt bolaget med att ta fram elektronikdesign som är speciellt anpassad till Tendo OneGrip, samt stöttat med motorstyrning. Det fördjupade samarbetet innebär att Lundinova kommer färdigställa elektronikdesignen och arbeta vidare med motorstyrningen, som en del av förberedelserna inför lanseringen av produkten.

– Vi är mycket glada att fortsätta vårt goda samarbete med Tendo inom elektronik och mjukvara för att få ut denna fantastiska produkt till behövande. Vår kompetens inom medicinteknik och motorstyrning är väldigt relevant för denna produk”, säger Fredrik Bågenholm, Kundansvarig på Lundinova.


Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-2