Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ETK EMS Group
Elektronikproduktion |

Ny vd hos ETK EMS

Danska kontraktstillverkaren ETK EMS Group meddelar att Ulrik Enggaard kommer att axla vd-rollen för bolaget från och med den första juni 2022.

Tidigare i april köpte den danska kontraktstillverkaren Alpha Elektronik – vilket har resulterat i att ETK EMS Group nu har tre fabriker i landet.

Ulrik Enggaard kommer att ersätta nuvarande vd och partner Thomas Vinter. Thomas kommer dock inte lämna bolaget utan kommer att fortsätta i en ledande roll med att utveckla affärskoncepten hos elektroniktillverkaren.

ETK EMS flaggade för vd-byte redan i augusti 2021 när Blue Equity klev in som delägare i bolaget. Thomas Vinter och Torben Drejer – båda partners i verksamheten –  hade en tydlig ambition att hitta mer tid för att utveckla specialiserade affärsområden inom företaget, något de nu kommer att få med den nya vd:n.

Ulrik Enggaard har tar med sig erfarenhet från positioner som teknisk chef, COO, vd och vp inom dansk industri och från företag som Purup-Eskofot, Terma, EuroCom Industries, KK Electronics, Martin Professional och Labflex Group.

– Jag har följt ETK EMS Group i flera år och jag har även haft nöjet att vara kund till företaget, så för mig är det med stor respekt och stor tacksamhet som både Thomas och Torben tillsammans med Blue Equity är villiga att engagera mig för att säkra framtida framgångar för ETK EMS, säger Ulrik Enggaard i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons