Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smoltek
Komponenter |

Smoltek Semi inleder förhandlingar om ett samförståndsavtal

Smoltek Semi kommer att förlänga det utvärderingslicensavtal som tidigare ingåtts med en global tillverkare av passiva komponenter till slutet av juni 2022.

Utvärderingen med den icke namngivna tillverkaren av passiva komponenter har pågått sedan 2020.

Utvärderingslicensavtalet för detta samarbete kommer nu att förlängas med två månader fram till slutet av juni 2022. Enligt Smoltek kom förlängningen till för att kunna nå fram till ett samförståndsavtal för ett fortsatt samarbete mot massproduktion av det svenska bolagets ultratunna kolnanofiberbaserade (CNF-MIM) kondensatorer. Förhandlingar avseende samförståndsavtalet har inletts.

Parterna siktar nu på att definiera och komma överens om vilka intentioner, kravspecifikationer samt struktur som krävs av båda parter för att fortsätta utvecklingen och implementeringen av massproduktionsprocessen.

– Vi är mycket glada över att denna globala tillverkare av passiva komponenter, efter en omfattande utvärdering av vår teknologi, nu är beredda att ta samarbetet med oss till nästa nivå, säger Smolteks vd Håkan Persson i ett pressmeddelande. 

Bolagen förväntar sig att det ska vara möjligt att nå fram till ett samförståndsavtal innan slutet av juni 2022, då den nya förlängningen av utvärderingslicensen avslutas.

– Vi definierar nu vägen framåt tillsammans med denna stora kondensatorproducent för att ta våra ultratunna CNF-MIM-kondensatorer till marknaden. Jag ser inledningen av dessa förhandlingar om ett samförståndsavtal med vår partner som en stark validering av Smolteks teknologi och know-how, samt även den kommersiella potentialen för våra ultratunna kolnanofiberbaserade kondensatorer, avslutar Håkan Persson


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons