Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Ny ansvarig för Inission Innovate

Inissions affärsutvecklare Marcus Karlsson kommer att ta över ansvaret för affärsområdet Inission Innovate. Marcus kommer officiellt att kliva in i den nya rollen som affärsområdeschef den 23 maj.

Innovate beskrivs av Inission som ett erbjudande där produkten tar sina första steg, där en kravspecifikation omvandlas till ett produktkoncept. Och i de fall där det än så länge bara finns en projektidé kan kontraktstillverkaren kliva in med en förstudie som leder till en kravspecifikation. Arbetet får sedan växa fram i en process tillsammans med kunden där målet är en konstruktionsspecifikation och ett ”proof of concept”.

Marcus är Civilingenjör i Industriell ekonomi och har arbetat som affärsutvecklare i två år där han delat sin tid mellan strategiska projekt och förvärv. Innan Inission arbetade han med teknisk försäljning inom pappers- och massaindustrin. Marcus kommer att fortsätta lanseringen av Inission Innovate och utvecklingen av det nya affärsområdet, det framgår av ett pressmeddelande.

– Att få ta över i detta skede känns som att kliva på tåget från perrongen. Vi är mitt i lanseringen av Inission Innovate och går en spännande framtid till mötes med ett kundanpassat erbjudande som har stor marknadspotential. Jag ser fram emot att börja arbetet genom att träffa kunder och medarbetare, säger Marcus Karlsson.

Nuvarande affärsområdeschef Johan Swärd kommer att gå vidare i en roll utanför Inission.

– Inission är på en tillväxtresa och Inission Innovate är en viktig pusselbit. Marcus har arbetat tätt ihop med hela Inission i sin nuvarande roll och har således bra förutsättningar att utveckla Inission Innovate tillsammans med sina medarbetare, säger Fredrik Berghel vd Inission AB.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-1