Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 09 april 2003

Linux i Alcatelprodukter

Alcatel i samarbete med MontaVista Linux för nÀsta generation telekomprodukter.
Franska Alcatel och den amerikanska Linuxleverantören MontaVista Software Inc. har undertecknat ett viktigt flerÄrigt kontrakt som gÀller MontaVista Linux Carrier Grade Edition, en standardplattform för telekommunikationstillÀmpningar. MontaVistas Linuxprodukt blir nu ett byggblock som kommer att anvÀndas i Alcatels produkter för inbyggnads- eller realtidstillÀmpningar.

"Den aktuella trenden Àr att röst- och datatrafik integreras allt tÀtare. Det betyder att företag som utvecklar nÀsta generation telekomplattformar ska kunna leverera slutanvÀndartjÀnster till rimliga kostnader," sÀger Christof Ebert, chef för Software Coordination hos Alcatel. "MontaVista Linux Carrier Grade Edition Àr en programutvecklingsplattform med öppen arkitektur. Den Àr tillförlitlig och skalbar, och den Àr tillgÀnglig redan idag."

Efter en ingÄende utvÀrdering har Alcatel kommit fram till att MontaVista Software med sina Linuxprodukter och snabbt vÀxande acceptans inom telekomindustrin kan möta Alcatels vÀxande och komplexa krav.

"Alcatels förtroende för vÄr Carrier Grade Linux Àr ytterligare ett bevis pÄ att vÄr produkt föredras i ledande kommunikationstillÀmpningar," sÀger Jim Ready, CEO och president för MontaVista Software.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2