Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso
Elektronikproduktion |

Ny vd till Sensys Gatsos verksamhet i USA

Sensys Gatso Group meddelar att man utsett William Braden till ny verkställande direktör för det amerikanska dotterbolaget, Sensys Gatso USA, Inc., med start den 15 maj.

William (eller Bill som han även kallas) Braden har en bakgrund inom account management, fältservice, konstruktion och teknik för ett antal företag. Han har byggt upp och lett team med resultatansvar för företag inom trafiksäkerhet, hälsovård och tillverkningsindustrin.

Han tar med sig över 10 års erfarenhet på marknaden för automatiserad trafikövervakning i USA, från rollen som National Field Services Director för en stor industriaktör. I denna roll var han ansvarig för hanteringen av över 1800 automatiska trafikövervakningssystem inklusive några av Nordamerikas största program någonsin. Han kommer att kliva in i sin nya roll den 15 maj, och ersätter Andrew Noble som har sökt möjligheter utanför Sensys Gatso.

Sensys Gatso amerikanska dotterbolag är en viktig drivkraft för tillväxten och lönsamheten för Sensys Gatso Groups strategi och finansiella mål för 2025. Sensys Gatso USA tillhandahåller TRaaS (Traffic Enforcement as a Service) via nyckelfärdiga kamerasystem och marknadsledande mjukvaruplattformar. 

– Att bygga vidare på Sensys Gatso USA, Inc.s tidigare framgångar kräver en mycket erfaren fält- och operativ chef. Detta för att inte bara säkra och vinna kontrakt, utan lika viktigt för att optimera intäktspotentialen genom mycket snabba och effektiva fält- och teknikimplementationer tillsammans med högsta möjliga drifttid för övervakningssystemen. Vi tror utan tvekan att Bill är kvalificerad att leda vår USA-organisation genom nästa fas av accelererad tillväxt, säger Ivo Mönnink, CEO för Sensys Gatso-koncernen i ett pressmeddelande.


Visa fler nyheter
2024-03-01 09:18 V22.3.47-1