Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart High Tech
Komponenter |

Smart High Tech rekryterar vice vd för Kinaverksamheten

För att bättre serva kunder i Kina och öka effektiviteten och samordningen mellan Göteborg och Kina har Smart High Tech rekryterat Hongfeng Zhang som vice vd för för Kinaverksamheten med placering i Sverige.

Smart High Tech pekar i ett pressmeddelande på att 60 procent av världens elektronikhårdvaror tillverkas i Kina och att det därför finns ett enormt behov av elektronikkylning i landet. Det svenska bolaget har därför etablerat dotterbolaget Shanghai Ruixi New Materials Technology Ltd. för att serva just den kinesiska marknaden.

För att stärka verksamheten med bättre koordinering för ökad effektivitet och samordning mellan Sverige och Kina, har man rekryterat Hongfeng Zhang som ny vice vd för Kinaverksamheten. Hongfeng börjar sin anställning med start den 15 augusti, 2022.

Hongfeng Zhang kommer från rollen som vd på BattPow AB och Jaicom AB där han är forskningschef. Han har även varit partner i en generalagentur för ett Kinesiskt företag i Norden som säljer Thermal Interface Materials (TIM).

– Vi är mycket glada för att kunnat rekrytera Hongfeng Zhang till Smart High Tech. Med hans kinesiska bakgrund, långa erfarenhet av industriell verksamhet i Sverige samt branschkännedom, har vi med rekryteringen drastiskt förbättrat möjligheten att bygga upp ett företag med snabb leverans i Kina och övriga världen på ett effektivt, resurssnålt och miljövänligt sätt, säger Thien Laubeck, vd för SMART HIGH TECH, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-2