Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© GARO
Elektronikproduktion |

Garo laddar för samarbete med global fordonstillverkare

Garo E-mobility meddelar att man tecknat ett ramavtal med en global fordonstillverkare av tyngre fordon gällande leverans av destinationsladdare för den europeiska marknaden.

Produkterna som kommer att levereras till den icke namngivna fordonstillverkaren är laddboxar med en kapacitet anpassad för eldrivna tyngre fordon. Dessa kan sedan installeras hos både slutanvändare och vid fordonstillverkarens egna anläggningar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Garo räknar med att de första leveranserna kommer att ske under det tredje kvartalet i år. Därefter sker avrop löpande och avtalet garanterar inga volymer.

– Omställningen till fossilfria transporter är ett måste för att klara de globala klimatmålen. Vi är stolta och glada att en stor fordonstillverkare väljer oss som samarbetspartner för ökad laddinfrastruktur i Europa inom transportsektorn. Ett tätt samarbete med tillverkare av eldrivna tyngre fordon innebär att vi tillsammans kan utveckla och driva framtidens fossilfria transporter”, säger Niklas Rönnäng, Business Area Director för Garo E-mobility i pressmeddelande.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons