Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Elfa Distrelec
Komponenter |

Elfa Distrelec expanderar – med tiotusentals produkter

Distributören av elektroniska och tekniska komponenter, Distrelec/Elfa Distrelec, meddelar om en expansion av sitt sortiment från fyra tillverkare: C&K, KEMET, Molex och TE Connectivity.

Expansionen omfattar totalt cirka 21’500 produkter, skriver distributören i ett pressutskick.

Merparten av produkterna uppges tillverkas av TE Connectivity. C&K är specialiserade på elektromekaniska omkopplare, medan KEMET-portföljen fokuserar på kondensatorer, EMC-produkter och kretsskydd, och Molex verkar främst inom området intern anslutning.

Vi är redan väletablerade som en stor distributör för alla dessa fyra varumärken och tillägget av dessa sortiment hjälper oss vidare mot vårt mål att bli en komplett one-stop-shop för alla typer av elektroniska komponenter. Som alltid fortsätter vi att se över vår portfölj och göra nya tillägg för att möta förändrade kundkrav, säger Holger Ruban, vd för Distrelec, i pressutskicket.

Bolaget skriver att "expansionen är en återspegling av Elfa Distrelecs mål att kontinuerligt utveckla portföljen av produkter som de erbjuder, med ett mål på 10’000 nya produkter varje kalendermånad.”


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2