Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Teltonika
Elektronikproduktion |

Teltonikas nya teknologicenter står snart klart

Den litauiska kontraktstillverkaren påbörjade tidigt i januari i år en expansion av verksamheten. Resultatet av denna investering av 34 miljoner euro kommer att bli ett nytt teknologicenter i Molėtai – som snart står klat.

Som tidigare rapporterats kommer Teltonika Technology Center – när det väl är i full drift – att skapa 500 nya jobb. Teltonika har dock redan anställt 75 personer till centret från Molėtai, Utena, Vilnius, Ukmergė och Švenčionėliai. De nyanställda genomgår för närvarande utbildning vid bolagets verksamhet i Vilnius. Teltonika meddelar i ett pressmeddelande att man siktar på att anställa ytterligare 100 personer innan öppningen av centret – vilket kommer att ske under september månad.

– Jag tror att 500 nya jobb kommer att vara ett starkt incitament för Molėtai att förnya sig och för unga människor att bygga sina liv här, säger Arvydas Paukštys, president för Teltonika IoT Group i pressmeddelandet.

Det nya teknologicentret kommer att ge Teltonika tillgång till över 10’800 kvadratmeter och kommer inkludera kontor, produktutvecklingsavdelningar, laboratorier samt test- och produktionslinjer.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons