Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Estron
Elektronikproduktion |

Estron tillsätter ny vd

Den danska elektroniktillverkaren Estron leds sedan i slutet den 25 april av Peter Lyhne Uhrenholt.

Peter kommer enligt ett pressmeddelande närmast från ljud- och bild-aktören Triax, där han tillbringade de senaste fyra åren som vd.

Uhrenholt efterträdde Charlotte Aahøj Kert, som agerade tillförordnad vd sedan Kim Nyborg Carlsen lämnade verksamheten i december i fjol.

Vi är mycket glada över att Peter tackade ja till tjänsten som vd och att vara en del av estron-familjen. Peter har en tung vd-profil och lång internationell karriär inom högteknologisk mjukvara och elektronik. Han besitter en kombination av teknisk förståelse och nyfikenhet, och har en kommersiell affärsinriktad profil, som vi anser är avgörande för att leda estron och säkerställa fortsatt utveckling av företaget, skriver bolagsstyrelsen i pressmeddelandet.

Estron har under det senaste året tagit ett par produktionsmässiga beslut. Under fjolåret beslöt man sig för att stänga bolagets produktion i Kina för flytt till anläggningen i Vietnam, något som genomfördes på vårkanten. I det senaste pressmeddelandet framgår det att bolaget är i farten att inleda produktion även i Mexiko.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-02-13 16:53 V22.3.28-2