Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion |

BeammWave blir medlem i 3GPP

Svenska BeammWave ansluter till 3rd Generation Partnership Project (3GPP) med avsikten att bidra med bolagets expertis inom FR2 (mmWave) till framtida versioner av de globala 3GPP-standarderna.

Vi tror starkt på och investerar kraftigt i 5G och även i framtida generationer av de globala cellulära standarderna. Vi är övertygade om att vi, med vår unika digitala beamformingteknologi för mmWave, kan tillföra nya dimensioner till standarden och stärka 5G som en innovationsplattform för nästa decennium, säger Stefan Svedberg, vd för BeammWave, i ett pressmeddelande.

FR2 ses ibland som bara ett nytt frekvensområde, men det är långt ifrån sanningen. FR2 är ett nytt paradigm, inte bara på grund av dess mycket specifika tekniska egenskaper, utan för att den inte bara rör radiodelarna i 5G-standarden, utan också påverkar många andra delar av standarden och dess implementering. BeammWave har en lång erfarenhet av att bidra till 3GPP så vi räknar med att få en flygande start, säger Per-Olof Brandt, CTO på BeammWave, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons