Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Technology IT Infra
Embedded |

Sigma växer i Mälardalen – siktar på 50 nyanställda

Sigma Technology IT Infra och Sigma Technology Consulting är två företag inom konsultjätten Sigma Technology som att utöka teamet med minst 50 utvecklare och konsulter.

Båda företagen uppges i ett pressmeddelande ha startat rekryteringskampanjer för att jaga 50 expertutvecklare och teknikkonsulter.

Företag behöver olika digitala lösningar, servrar och hela IT-infrastrukturer för att fungera framgångsrikt med kunder och deras backoffice. De behöver till exempel även interna och externa system för att nå ut till sina kunder eller leverantörer. Även om vi under de senaste åren inte var fokuserade på Mälardalen ser vi nu en stor potential att växa där, och den främsta anledningen till det är människor, säger Richard Gustafsson, vd på Sigma Technology Group, i pressmeddelandet.

Sigma Technology har ett gediget varumärke både i Sverige och flera andra länder, men i Eskilstuna och Mälardalen har vi inte varit så starkt representerade. Nu har vi stora möjligheter att stärka Sigmas varumärke i regionen. Min enhets mål är att ha 25 konsulter ombord, och tillsammans med min chefskollega Sanna kommer vi att ha 50 konsulter i Eskilstuna och Mälardalen, säger Elena Hallin, enhetschef på Sigma Technology IT Infra, i pressmeddelandet.

Bolagen finns bland annat i Stockholm, Södertälje, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping, Jönköping och Eskilstuna.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons