Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Scanfil
Elektronikproduktion |

Jenoptik väljer Scanfil som strategisk tillverkningspartner

Kontraktstillverkaren Scanfil meddelar att man tagit ett viktigt steg framåt när det gäller bolagets tillväxtambitioner i Centraleuropa – Jenoptik har utnämnt Scanfil som strategisk tillverkningspartner.

Jenoptik, en tyskbaserad specialist inom fotonik och mobilitetslösningar, har nu utsett Scanfil som en av sina tillverkningspartners inom prototypframställning, PCBA, box-build, produktdesign och utveckling.

Samarbetet mellan bolagen startar med prototyper och småserier tillsammans med design- och utvecklingstjänster. Scanfil säger i ett pressmeddelande att man kommer att betjäna Jenoptik från flera av sina Europeiska anläggningar, nämligen Wutha i Tyskland, Malmö och Åtvidaberg i Sverige samt den polska anläggningen i Sieradz.

Scanfil menar att det nya samarbete mycket attraktivt, då Jenoptik är ett snabbväxande bolag inom sina marknadsområden och har mycket goda tillväxtutsikter – och ett av Scanfils strategiska mål är tillväxt i Centraleuropa, för vilket nya kundförvärv ses som en nyckel.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1