Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Elektronikproduktion |

JonDeTech: Pilotlinan uppstartad hos Hofstetter AG

JonDeTech meddelar att man har genomfört funktionstester och processat de första panelerna med den första av de två metaller som krävs för att skapa företagets sensorelement.

Sensorföretaget skriver att man under vecka 22 startade upp anläggningen med så kallade skarpa paneler. Veckan därpå färdigställdes den första serien om tolv paneler. Dessa skickas enligt JonDeTech nu ner till VarioPrint så att de kan förberedas för den andra metallen som ingår i processen, Metall B. Det framgår av en uppdatering på företagets hemsida.

"Utifrån de tester vi under våren utfört i A5-format kunde vi som planerat starta upp A3-formatet i pilotlinan med goda förutsättningar. Resultatmässigt så ser det lovande ut. En fungerande produktionsprocess där vi visuellt kan se en hög uniformitet över panelen. Processtyrningen fungerade bra och där har vi framöver långt fler tekniska möjligheter till finjustering än vi tidigare haft i den egenutvecklade maskinen,” skriver företaget i uppdateringen.

Planen för de kommande två veckorna är att starta upp plätering med ett justerat recept för Metall B.

”Med den goda progress vi nu har i båda panelformaten (A5/A3) så kommer vi att frekvent starta upp nya paneler för att påbörja den finjustering av receptparametrar som behövs då vi etablerar oss i ny utrustning. När initial justering är genomförd och vi börjar få ut fungerande sensorelement (working samples) kommer kvalificering påbörjas,” berättar JonDeTech i uppdateringen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons