Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hexagon
Elektronikproduktion |

Paolo Guglielmini ny vd för Hexagon

Hexagon meddelar att Paolo Guglielmini kommer att efterträda Ola Rollén som vd och koncernchef för Hexagon från och med den 31 december 2022.

Jag är glad över att vi har hittat en intern efterträdare som kommer att ge långsiktig stabilitet och kontinuitet till Hexagon. Samtidigt är vi i behov av föryngring när vi förbereder detta fantastiska företag för nästa stora strategiska steg. Jag har haft fullt fokus på Hexagons välbefinnande de senaste 22 åren och är tacksam över att få fortsätta följa företagets framgångsrika utveckling som styrelseordförande, säger Hexagons vd och koncernchef, Ola Rollén, i ett pressmeddelande.

Paolo Guglielmini är idag Chief Operating Officer för Hexagon AB samt chef för divisionen Manufacturing Intelligence. Dessförinnan ansvarade Paolo för bland annat strategi, affärsutveckling samt M&A.

Innan Paolo började på Hexagon 2010 arbetade han bland annat på CERN, den Europeiska organisationen för kärnkraftsforskning i Schweiz, samt på Accenture.

Jag känner mig hedrad över möjligheten att bygga vidare på arvet som Ola och vårt team har skapat under de senaste två decennierna, och är glada över att få leda Hexagon in i framtiden. Vi är mycket väl positionerade för att dra nytta av de stora möjligheter som ligger framför oss. Genom att kombinera mjukvara, sensorer och autonoma teknologier skapar vi hållbart värde för våra intressenter, säger Paolo Guglielmini i pressmeddelandet. 


Visa fler nyheter
2024-03-01 09:18 V22.3.47-2