Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pixabay
Elektronikproduktion |

H&D Wireless signerar avtalspaket om samarbete med Avnet

Avtalspaketet avser samarbete med Avnet Europe BV, där målet för samarbetet är H&D Wireless produkter och tjänster inom trådlös kommunikation samt IoT.

Avtalet bygger på ett samförståndsavtal som meddelades i december i fjol och innebär ett djupare samarbete. Båda parter uppges nu samarbeta närmare i flera projekt, inklusive gemensam utveckling, kundengagemang, produktion och logistik. Även viss finansiering i gemensamma projekt sägs komma att erhållas från Avnet till bolaget.

Samarbetet berör, bland annat, trådlösa moduler för WiFi/Bluetooth, Ultrawideband och Cellular IoT-moduler, samt IoT-sensor-produkter och supply shain-stöd från Avnet Silica till H&D Wireless för förstärkt produktionsstöd och kassaflöde.

Avtalsvärdet är drygt elva miljoner kronor i direkta bindande orders och innebär tillsammans med redan lagda orders under senhösten 2021 och våren 2022 till cirka 18,5 miljoner i bindande orders för leveranser 2022 och 2023.

Vidare erhålls viss projektfinansiering som kontant utbetalt förskott direkt efter signering på cirka tre miljoner i juni 2022.

Det totala värdet av det samarbetsavtal som nu signerat uppskattas till högre än 300 till 500 miljoner över en period av fem år, enligt estimat i försäljning för bolaget.

H&D Wireless produktportfölj består av moduler, IoT enheter och mjukvara till kunder med fokus på IoT, Industri 4.0 och trådlös multimedia.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2