Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart High Tech
Elektronikproduktion |

Thien Laubeck lämnar Smart High Tech

Det svenska nanoteknikföretaget meddelar att man har kommit överens med med nuvarande vd Thien Laubeck om att avsluta sin position som företagets vd.

Uppdaterad; 2022-07-22 11:38

Företaget har, under Thien Laubecks ledarskap, gått från ett forskningsorienterat bolag till ett börsnoterat och produktionsorienterat bolag med högt teknikinnehåll, skriver Smart High Tech i ett pressmeddelande.

Laubeck kom till företaget i februari 2020, efter att tidigare varit bland annat inköpschef på Volvo Penta. Rekryteringen beskrevs då som ”en del av en övergång från ett forskningsorienterat företag till ett mer affärsinriktat sådant”.

Nuvarande operative chef Lars Almhem blir tillförordnad vd med omedelbar verkan.

Thien Laubeck har betytt mycket och spelat viktig roll för bolagets utveckling. Han har styrt bolaget genom den kritiska start-up fasen med anskaffning av kapital och industrialisering av produktionen samt genomfört expansion i Kina med fullskalig produktionsanläggning. Vi önskar Thien Laubeck lycka till med framtida utmaningar. Samtidigt är styrelsen övertygad om att Lars Almhem kommer att axla rollen som vd och lyfter bolaget till nya framgångar, Säger Johan Liu, styrelseordförande för bolaget, i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons