Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Exeger
Komponenter |

Exegers solcellsteknik letar sig in i Jays

Solcellsföretaget Exeger har tecknat ett så kallat Master Purchase-avtal med Jays, som kommer implementera solcellsmaterialet Powerfoyle i sina ljudprodukter.

Jays har kommit överens med Exeger om att skapa produkter med Powerfoyle-solceller, ett material som absorberar alla former av ljus, både inomhus och utomhus, och omvandlar det till energi. Bolagets avsikt är att bygga en serie med Powerfoyle-drivna produkter under de närmsta åren. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Jag är stolt över att välkomna Jays som en kommersiell partner och stolt över att svenska företag fortsätter att leda vägen när det gäller hållbarhet och användarvänlighet. Powerfoyle är världens enda helt anpassningsbara solcell och är därför unikt positionerad för att driva ljudprodukter med tanke på den omfattande designen. Vi är så glada över vår pipeline för de kommande åren, säger Giovanni Fili, vd för Exeger, i pressmeddelandet. 

Det här avtalet med Exeger kommer att göra det möjligt för oss att driva på hur elektroniska produkter formas i framtiden. Det kommer inte bara möjliggöra för nya spännande produkter till vårt redan breda utbud, utan det kommer att sätta en tydlig riktning för hur vi vill bidra till att erbjuda hållbara ljudprodukter på ett sätt som ingen har gjort tidigare. Vi har studerat Exegers imponerande resa och vi är glada över att nu vara en del av den, säger Henrik Andersson, vd för Northbaze Group, i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons