Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Arrow
Komponenter |

Arrow öppnar stort distributionscenter i Holland

Byggnaden i Venlo – som mäter tiotusentals kvadratmeter – blir Arrows nya nav för distribution av komponenter till samtliga av bolagets kunder i Europa.

Centret beskrivs som ett av bolagets största i världen och har varit föremål för investeringar i den senaste logistikteknologin och infrastrukturen, lyder ett pressmeddelande.

Arrow kommer härifrån att stödja teknologier som företaget erbjuder i EMEA-regionen, så som halvledare, passiva och elektromekaniska komponenter och kontakter, inbyggda lösningar och komponentprogrammering.

I ett uttalande per mejl till Evertiq säger Arrow att det nya centret ger företaget 90,000 kvadratmeter i utrymme för sin verksamhet. Och på frågan om vilka de största fördelarna är, jämfört med de tidigare anläggningarna som Venlo-enheten ersätter, svarar bolaget följande:

Den nya anläggningen ger ytterligare kapacitet för affärstillväxt. Arrow hade tidigare två distributionscenter i Venlo och båda kommer att konsolideras till den nya anläggningen i Venlo. Det nya centret har de senaste innovationerna som logistikvärlden har att erbjuda. Våra team kommer att vara väl positionerade för att ge utmärkt service till kunder, skriver företaget i uttalandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons