Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Impact Coatings (montage)
Elektronikproduktion |

Impact Coatings installerar automatiserad produktionslina

Från slutet av juni har Impact Coatings en automatiserad produktionslina för beläggning av LT-PEM-bränslecellsplattor i bolagets Coating Service Center i Linköping

En industrirobot med tillhörande automatiseringsutrustning har installerats i företagets Coating Service-lokaler. Genom att integrera en industrirobot till produktionslinan möjliggörs nu effektivare produktionsflöden och en utökad produktionskapacitet, skriver man i ett pressmeddelande.

För oss innebär den automatiserade produktionslinan mer än bara ett ökat produktionsflöde. Med hjälp av den nya lösningen avlastas vår personal från repetitiva uppgifter och vi minskar risken för misstag. Vi kan också fortsätta vidareutvecklingen av våra robotgränssnitt och automationslösningar. För våra kunder inom Coating Services innebär automationslösningen att vi kan köra produktionsprocesser med maximal kapacitet och öka produktionstakten för att matcha marknadens ökande volymbehov, säger Carina Höglund, Vice President, Coating Services, i pressmeddelandet.

Senare i år planerar bolaget att starta upp ett automatiserat Coating Service Center i Shanghai, Kina.

(Maskinen till vänster är Inlinecoater, ett beläggningssystem för bränsleceller.)


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons