Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© DeltaNordic
Elektronikproduktion |

DeltaNordic: "Vi går mot en all-time high"

Vi har lämnat ett 2021 kantat av utmaningar bakom oss. Men hur har bolagen inom den svenska elektronikindustrin hanterat det första halvåret 2022? Hos DeltaNordic berättar man om ett mycket intensivt första halvår och om ljusa framtidsutsikter.

Hur har det första halvåret behandlat er verksamhet?

Första halvåret 2022 har varit mycket intensivt för oss. En hög efterfrågan från befintliga och nya kunder i kombination med stora materialstörningar har medfört en ökad arbetsbelastning. Personalen har verkligen presterat och vi kan tack vare detta se tillbaka på en period där både vi och våra kunder är relativt nöjda med tanke på världsläget, säger Marcus Edholm, platschef vid DeltaNordic-fabriken i Örnsköldsvik, till Evertiq per mejl. 

Vilken specifik händelse skulle ni säga har haft störst påverkan på er verksamhet under perioden?

Materialstörningarna har påverkat vår verksamhet mest. Vi har dock lyckats lösa många av dessa utmaningar genom att stötta varandra internt i riktade insatser. Vi har även haft ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer vilket förbättrat situationen avsevärt, berättar Marcus. 

Hur ser utsikterna ut för verksamheten när vi kliver in i den andra halvan av året?

Vi går mot en all-time high och det ser generellt riktigt bra ut framöver, även om de redan nämnda materialutmaningarna kommer att fortsätta. Vi rekryterar både tjänstemän & kollektivanställda för att möta ökad efterfrågan under hösten och ser fram emot en stark avslutning på året. Kommande år ser också väldigt positiva ut, så sammanfattningsvis är det roligt att jobba på DeltaNordic just nu, avslutar Marcus. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons