Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Recab
Embedded |

Recab hanterar brist och volatil marknad med agilt arbete

Vi har lämnat ett 2021 kantat av utmaningar bakom oss. Men hur har bolagen inom den svenska elektronikindustrin hanterat det första halvåret 2022? Hos Recab berättar man om nya tjänster och en överträffad budget.

Hur har det första halvåret behandlat er verksamhet?

Vi växer och har adderat ytterligare sex tjänster till organisationen. Hittills har vi funnit fem nya lagspelare till medarbetare, vilket vi är väldigt glada för. Utöver det har vi fortsatt fin orderingång och många spännande projekt på gång, säger Carolin Basilier, vd för Recab, till Evertiq per mejl. 

Vilken specifik händelse skulle ni säga har haft störst påverkan på er verksamhet under perioden?

Tack vare enastående insatser från Recab-teamet överträffade vi vår budget (brutet räkenskapsår april-maj). Vi fick dessutom möjlighet att ses och fira detta tillsammans med hela nordiska teamet efter lång tid utan gemensamma tillställningar på grund av covid, berättar Carolin.

Hur ser utsikterna ut för verksamheten när vi kliver in i den andra halvan av året?

Med fortsatt stark orderingång, en stor backlog och ett duktigt team har vi goda utsikter framöver. Givetvis utmanas vi av komponentbristen och en volatil marknad men vi arbetar agilt, är snabba på att ställa om och tänka ut nya lösningar, avslutar Carolin Basilier.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2