Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sigma Technology Group
Teknik |

Sigma växer med nytt kontor i Malmö

Sigma Technology Group fortsätter att expandera i södra Sverige och öppnar ett helt nytt kontor i Malmö.

Bolaget skriver i ett pressmeddelande att kontoret kommer verka som en samlingsplats för Sigma Technologys bolag verksamma i Skåne och hemmakontor för Sigma Technology Transformation.

Södra Sverige har alltid varit en strategisk region för Sigma, mycket tack vare närheten till Tyskland och Danmark, forskningsinstitut, kompetensen på marknaden och kunders R&D-nav. Gruppen har idag fyra bolag i regionen och jobbat med stora spelare från bilindustrin, telekom, detaljhandeln, offentlig sektor och andra industrier.

Sigma Technology Transformation – som grundades så sent som 2020 – växer nu ytterligare i Malmö. Bolaget fokuserar på bilindustrin, detaljhandeln, tillverkningsindustrin och högteknologiska branscher med projekt och åtaganden som är inriktade på handel och kundorienterade affärsapplikationer och -tjänster.

– Vi försöker organiskt bygga en annan slags konsultverksamhet, där vi tror på kraften i mellanmänskliga möten och den kreativitet som en mer informell kultur ger. När man för samman fantastiska människor och ger dem mandat att göra det de är bra på så kommer magi att uppstå, säger Nermin Biscevic, vd på Sigma Technology Transformation, i pressmeddelandet.

Idag består teamet av drygt tjugo kollegor och i juni öppnade bolaget sitt eget kontor för att kunna samlas under samma tak med syftet att svetsa samman personal och kultur. Bolaget fortsätter även att leta efter fler medarbetare

– Vi är alltid intresserade av att hitta kompetenta människor som kan bidra med sina unika egenskaper, fortsätter Nermin.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-2
Annons
Annons