Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Unibap
Elektronikproduktion |

Hårdvaruorder från amerikanska distributör till Unibap

Unibaps amerikanska distributör Moog Inc. har lagt en beställning på SpaceCloud-utvecklingsenheter för 150,000 dollas för omedelbar leverans. Dessa enheter inom iX10-familjen kommer att distribueras till kunder i USA.

Unibap meddelar att det rör sig om en följdbeställning från Moog Inc. för att möta ett växande intresse för iX10-familjen av applikationsutvecklingsenheter. Enheterna kommer att levereras till kunder i USA som har valt Unibaps SpaceCloud-lösning som grund för sin utveckling.

"Denna affär är en fortsättning på Unibaps introduktion av mjukvaruutvecklingslösningar för tillämpningar som är färdiga att användas i satellituppdrag och som använder Unibaps SpaceCloud för databearbetning ombord. Att utforma och leverera utvecklingsdatorer till en kund som ett första steg i en affärsrelation har visat sig vara en framgångsrik modell. När kunden är nöjd med utvecklingsdatorns kapacitet kan vi sedan leverera en teknisk modell och slutligen en flygmodell som skjuts upp i omloppsbana," skriver bolaget i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons