Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Invisio
Elektronikproduktion |

Invisio mottar volymbeställning av Intercom-systemet

Invisio meddelar att bolaget erhållit en större order, till ett värde av 13 miljoner kronor, avseende Intercom-systemet, där kunden är ett europeiskt NATO-land.

Enligt bolaget är beställning är en betydelsefull referensorder för det nya Intercom-systemet och Invisio gör bedömningen att kundens framtida behov kan leda till ytterligare större beställningar.

Systemen kommer att levereras under tredje kvartalet 2022 och det sammanlagda värdet uppgår till 13 miljoner kronor.

–Orden bekräftar vår uppfattning att Intercom-systemet kommer generera betydande intäkter inom en inte alltför avlägsen framtid. Det finns ett stort intresse för det nya systemet och ett flertal utvärderingsprojekt pågår just nu ute hos kunder, säger Lars Højgård Hansen, vd för Invisio i pressmeddelandet.

Intercom-systemet är utvecklad av Invisio ocg möjliggör enkel och effektiv intern­kommunikation i fordon, båtar och helikoptrar, till en kostnad som bolaget menar betydligt understiger traditionella lösningar. Lösningen gör det möjligt för användarna att koppla upp sig mot fordonets kommunikations­nät, och kommunicera med fordonets förare och övriga passagerare.

Systemet används redan idag i skarpa miljöer och ett antal kunder har också certifierat lösningen för användning i Black Hawk-helikoptrar. 


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons