Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Teknik |

Order från rymdindustrin landar hos Smart High Tech

Smart High Tech meddelar att bolaget mottagit en order på silikonfritt grafenförstärkt termiskt gränssnittsmaterial från ett företag inom rymdindustrin med verksamhet i Göteborg.

Produkten beskrivs som ett silikonfritt grafenförstärkt termiskt gränssnittsmaterial baserad på Smart High Techs standardprodukt GT-TIM.

Tidigare tester hos kunden har visat att Smart High Techs produkter har uppnått kundens kravspecifikation med tanke på silikonhalten. Utan att specificera säger Smart High Tech att det i belopp inte är något stor order, men att den är viktigt då den visar att produkten klarar kundens extrema tillämpning med tanke på silikonutsläpp i rymdmiljön.

– Samverkan med denna kund och att passera deras silikonhaltskrav visar på våra produkters robusthet, förutom dess höga prestanda. Det finns stor potential för våra produkter att användas i denna krävande och växande bransch. Vår förhoppning är att vi får fler beställningar inom området. Ordern är ett också styrkebevis på vår breda kompetens att skräddarsy våra produkter för att möta kundens behov, säger Lars Almhem, vd på Smart High Tech i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1